Партньори

polfisan logo

Компанията Polfisan е лидер в производството на съоръжения за детски площадки, спортно и фитнес оборудване. С опит повече от 15 години в тази сфера и  високите цели, които си поставя, съчетани с най-новите технологии, продължава да носи сигурност и удовлетвореност на своите клиенти.  Разполагащи с екип от специалисти и силна производствена технология, Polfisan предлагат уникален дизайн, функционалност и издръжливост на своите съоръжения. Управлявана от четири различни области на Турция компанията Polfisan предлага бързо и качествено обслужване. Сертифицирани по TSE - TSEK - TSHYB - ISO 9001 - ISO 14001 - OHSAS 18001, продуктите на Polfisan намират широко приложение из редица  европейски държави.

 


 


Основана през 1960 г. компанията Husson International е водещ производител на детски и спортни съоръжения. Притежаваща екип от над 100 високо квалифицирани,  отговорни професионалисти - изобретяват, произвеждат и инсталират детски и спортни съоръжения,  както и градско обзавеждане в цяла Европа, Близкия изток, Азия и Америка. Сертифицирани по NF EN1176/1177

 


 

GOTTARDO работи повече от 30 години в производството на оборудване за детски площадки, училищни съоръжения и градско обзавеждане. Мисията на GOTTARDO се фокусира върху всеки етап от живота на продукта, като се има предвид безопасността и трайносттa в основата на всичко. Продуктите на Gottardo са сертифицирани по ISO 9001, което гарантира високият стандарт и качеството на съоръженията.

 


 

Историята на Melos GmbH започва през 1930 г. с рециклиране на каучук от употребявани гуми. Днес  те са лидер на пазара в областта на гранулите. Склад, производство, изследователска лаборатория, осигуряване на качеството и приложение се намира т в Меле, Германия. Там на площ от 42000 кв. м. работят повече от 150 служителя. Референтният портфейл представя национални и международни проекти. Те включват, например, лекоатлетическа писта на Олимпийския стадион в Берлин и най-голямата писта за конни надбягвания в света  (Дубай). Продуктите на Melos се използват по-специално  за лекоатлетически писти, ударопоглъщащи настилки за детски площадки, пълнеж за изкуствена трева, също така и за противохлъзгащи настилки от басейни.

 


 

Водеща компания в производството на изкуствени треви още от деня на основаването си през 1988г.в Адана, Турция. Реализираща всичките си услуги от производство до монтаж, бързо и качествено, заема място между най-големите фирми в този бранш на световно ниво. Pe-Ba предлага решения за футболни игрища, тенис кортове,  голф игрища, игрища за американски футбол, както за професионално ползване, така и за любителски спортни площадки. Имат огромен принос в развитието на сектора със синтетични треви, като се ангажират с мисията да бъдат водеща организация в сектора. Притежават 13 сертификата от ФИФА 1 звезда и 2 звезди.

 


За повече от 25 години Domo Sports Grass гарантира висока производителност и качество на изкуствената  трева.  Domo e глобално отговорен за повече от 50 млн кв.м инсталирана изкуствена трева за футбол, хокей, тенис, американски футбол, ръгби, голф, ски и мултифункционални спортни площадки.

 


 

 

Grabo е един от водещите производители на пазара на винилови настилки за дома, индустрията и спортните площадки.  Дейността им е  вдъхновени от стратегическо мислене, технологични и технически изследвания и развитие, както и опазване на околната среда.  Ключов фактор за успеха на Grabo са добре образованите и опитни служители, стремящи се към една и съща цел: удовлетворяване на техните партньори.

 


 

 

Създадена през 2001г. в Истанбул, Турция, сертифициран по ISO 9001:2008 и CE Unica Boya е водещ производител на акрилни настилки. Основната им цел е 100% удовлетвореност на техните клиенти.

 


 

Благодарение на 60 годишния опит в областта на химията и производството на настилки, съчетан с високо квалифициран R&D отдел, Courtsol, предлага пълна гама от вътрешни и външни настилки за спортни площадки. Лидер в производството на акрилни и полиуретанови настилки, офисите на Courtsol са разположени в непосредствена близост до фабриката, което дава възможност внимателно да се котролира качеството, производството и логистичните процедури.

 


 

Mete Plastic се занимава повече от 30 години с производство на седалки за сатдиони, мебели за двора, домакински уреди, опаковачни материали. В производството си използват най-новите технологии и машини, притежават опитен технически персонал и отлични експерти. Притежват сертификати ISO 9001:2008 и ISO 22000:2005. Тяхната цел е със съвместните усилия на всички звена, участващи в организацията, да дават на клиентите си най-доброто като качество, цена и услуги. Произведенеи от висококачествени материали, нашите продукти са с ярки и живи цветове. Подсилени с допълнителни вътрешни ребра, двойни стени и обегалка, за по-голямо натоварване, ортопедичните седалки позволяват правилна стойка на тялото.

 


Надеждност, качество и уважение към  партньорите си, още от основаването си през 1978г, носят заслужен успех на световния пазар. В ранните години на основаването си фирмата произвежда само телена мрежа, но днес са разширили своята продктова гама с помощта на модерните технологии. Техните принципи и разбирания за управление на бизнеса ги превръщат в световна марка, като подкрепата и доверието, което получават от своите клиенти ги стимулира да се развиват все повече.

 


 

 

 

 
Vinci Play е компания, която носи щастие на децата по целия свят. Те проектират, произвеждат и инсталират напълно безопасни, естетически приятни и изключително атрактивни детски съоръжения. Компанията Vinci Play се асоциира с красив и идеен дизайн на съоръженията, който стимулира необузданото любопитство на детето, като същевременно насърчава децата да се забавляват заедно. Близо 80 милиона деца играят радостно на съоръженията на Vinci Play в над 50 страни по света.  Защото вече над 30 години, всеки ден те се стремят да дават на децата това, от което се нуждаят - безгрижно забавление в безопасна и приятелска среда, което е осигурено чрез изключително трайно, висококачествено оборудване.